Modele de case cu etaj si garaj

Casa in forma de T cu 4 dortoirs si GARAJ pentru 2 masini. Garajul acestei cas a fost amenajat intr-o Latura a casei Tags: cas Cu etajCase cu etaj si GARAJ integratcase cu GARAJ integrat IATA ce mai Poti vedea: MODELE proiecte de case doar cu parter si amprenta de 100 MP si alte modele si planuri Noi de case doar cu parter. Am spus-o deja: Masina este in zilele noastre parte integranta a vietii cotidiene, Cu plusurile si minusurile acestei realitati. Va Propunem astazi cateva proiecte de case Medii, Sub 200 de metri patrati utili, care sa adaposteasca si automobilul, nu doar Familia. IATA Deci trei proiecte de case cu etaj si GARAJ integrat, pentru a proteja CEA ce pentru Unii este o achizitie foarte importanta. Proiectele au fost preluate de pe site-ul Casemexi.ro, specializat in case pe structura Metalica. IMI place acest proiect pentru acuratetea compartimentarii, pentru dimensiг © realista a fiecarei incaperi, Dar mai ales pentru livingul si bucataria amenajate in plan deschis si Care formeaza Impreuna Litera L. Personal, considérez ca acest Tip de imperechere a camerei de zi cu spatiul de gatit este cel mai Frumos. Dar asta este o parere pur personala. Foarte interesante sunt si proiectele despre care am vorbit aici: 4 proiecte de case MICI, de 50 MP, pentru familii tinere sau pensionari. Ma Bucur ca acest proiect este ultimul din lista celor prezentate astazi, pentru ca este unul cu Design deosebit, atipic pentru Tara Noastra. Este vorba despre un proiect moderne, in Stil Mediteranean, Cu suprafata locuibila de 99, 5 MP in care sunt incluse trei dortoirs, trei Bai si alte spatii generoase. Foarte interesanta mi se pare Terasa acoperita si prevazuta cu toutefois de inchidere in perioadele mai Reci proiectata intr-un spatiu comun cu garajul.

Trebuie mentionat ca nici garajul si nici Terasa interioara, daca putem sa-i zicem ASA, nu sunt incluse in CEI 99,9, 5 metri patrati despre care vorbeam. Alte proiecte reusite, fara etaj gasesti aici: 6 proiecte de case MICI, fara etaj, Cu 2 sau 3 dortoirs. In fine, Al treilea exemplu Vine sub forma unei case cu o suprafata Utila de CIRCA 190 de metri patrati. Este o Casa cu o Arhitectura compacta, ideala pentru un Teren ingust, Cu fatade imbogatite Vizual de detalii DIN caramida, en contraste cu restul peretilor tencuiti. Un bovindou discret, amplasat latéral, sparge liniile ferme ALE acestei cladiri, in spatele sau fiind amenajata Sala de de. La parter, PE Langa spatiile de Zi deschise, se afla si un dortoirs ou caruia i se adauga, la etaj, Alte trei incaperi similare. Pretul la cheie, in conditiile amintite mai sus, este de de CIRCA 98,000 de euro. Proiectul casei cit si casapoate fi executat dupa urmatoarele Scheme constructif: O Casa Frumoasa cu Garaj, mansarda si cu fatada amenajata in galben PAL Casa cu mansarda si un GARAJ deasupra caruia au fost amenajate camere de locuit altfel, Casa DIN primul proiect de mai jos, ilustrat dans primele trei imagini, contine un Hol de renforcer de 5, 1 MP, urmat de un Hol Lung de 9, 9 MP, DIN Care ajungi in cele doua dortoirs de 13, 1 si 11, 3 MP, in Baia cu suprafata de 5 metri patrati si in Zona de Zi CompUSA DIN livingul de 27,5 MP Si bucataria de 7, 9 MP in care se afla si o camara cu suprafata de 1, 1 MP. Toate aceste spatii insumeaza o suprafata locuibila totala de 80, 9 MP. In proiect este inclus si un GARAJ si o Camera TEHNICA, a caror suprafata insumeaza ALTI 23, 7 metri patrati. Multi dintre proprietarii unui GARAJ folosesc acest spatiu pentru a depozita tot felul de lucruri sau pentru Amenajarea unui MIC atelier. Totusi un GARAJ folosit in scopul pentru care a fost construit ofera o multime de Avantaje.

Parter – Izolata in doua straturi de Vata minerala a cite 80mm fiecare un GARAJ care este parte integranta a locuintei, chiar daca Ridica pretul de constructie al casei, ofera acces mai facil la Masina.

Comments are closed.